Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuinte inundate in Constanta

ro

12 Jul, 2009 12:35 1102 Marime text
În urma avizărilor meteo, dar şi din cauza posibilităţilor limitate ale reţelei de canalizare de preluarea în condiţii optime a apelor pluviale în cantităţi foarte mari, ce depăşesc cu mult mediile normale de precipitaţii, la nivelul SC RAJA SA s-a activat Comandamentul pentru asigurarea intervenţiilor operative, pentru perioada 11-13 iulie. Astfel, la toate secţiile RAJA, atât la nivelul celor din municipiu, cât şi la nivelul celor din judeţ, se asigură permanenţa pentru a se putea interveni cu promptitudine. În vederea asigurării funcţionării la parametrii optimi şi în condiţii de siguranţă a sistemelor de alimentare cu apă potabilă şi a celor de canalizare s-au constituit echipe specializate de intervenţie cu toate utilajele necesare, iar numărul personalului care asigură intervenţia s-a dublat. Numai la nivelul municipiului Constanţa 18 echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare sunt pregătite să intervină la toate solicitările. În plus, pentru a face faţă ploilor torenţiale, lunar echipe de intervenţie de la Secţia Canal curăţă şi verifică toate gurile de preluare a apelor pluviale şi sistemul de canalizare.

Din cauza ploilor torenţiale, la dispeceratul societăţii RAJA s-au înregistrat 11 reclamaţii provenite de la abonaţii din Coiciu, Dacia, Km 4-5, IC Brătianu - zona Intim, B-dul Ferdinand şi zona Delfinariu. La toate aceste solicitări, echipele RAJA au răspuns cu promptitudine, iar la ora actuală toate reclamaţiile au fost sau sunt în curs de rezolvare.

Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon: 0241.66.44.44.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii