Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:14 24 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație pentru soluții tehnice de reconfigurarea intersecției Bulevardului I.C. Brătianu din municipiul Constanța

ro

15 Oct, 2020 00:00 1172 Marime text
 
  • Municipalitatea organizează licitație pentru achiziția serviciului privind construirea și reglarea modelului PTV VISSIM și realizarea simulărilor pentru scenariile aferente studiului de caz din cadrul proiectului ”Multi-modal Optimisation of Road-space in Europe” –MORE
  • Se vor dezvolta cel puțin 30 de scenarii, pe două faze care vor lua în calcul diferite moduri de transport, atât existente în momentul de față, cât și potențiale pe viitor, diferite perioade ale zilei, precum și diferite opțiuni de proiectare/design a zonei abordate prin proiect, respectiv intersecția Bulevardului I.C. Brătianu cu străzile Dezrobirii și Cumpenei, precum și zona adiacentă intersecției, aproximativ 200 m pe fiecare braț al acesteia
  • Valoarea estimată fără TVA este de 129.000 lei
 
Municipalitatea organizează licitație pentru achiziția serviciului privind construirea și reglarea modelului PTV VISSIM și realizarea simulărilor pentru scenariile aferente studiului de caz din cadrul proiectului ”Multi-modal Optimisation of Road-space in Europe” –MORE.
 
 
Serviciul de construire și reglare a modelului PTV VISSIM și realizarea simulărilor presupune dezvoltarea/construirea, calibrarea și validarea modelului debază, precum și dezvoltarea de scenarii. Se vor dezvolta cel puțin 30 de scenarii, pe două faze (20 de scenarii în Faza I și 10 scenarii în Faza a -II-a), care vor lua în calcul diferite moduri de transport, atât existente în momentul de față, cât și potențiale pe viitor, diferite perioade ale zilei, precum și diferite opțiuni de proiectare/design a zonei abordate prin proiect, respectiv intersecția Bulevardului I.C. Brătianu cu străzile Dezrobirii și Cumpenei, precum și zona adiacentă intersecției, aproximativ 200 m pe fiecare braț al acesteia.
 
Pentru realizarea modelului și a simulărilor, Prestatorul va utiliza software-ul de modelare Vissim versiunea 2020, care va fi pus la dispoziția acestuia de către Beneficiar și va fi utilizat doar în scopul proiectului.
 
Valoarea estimată fără TVA este de 129.000 lei .
 
Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite ofertacu respectarea cerințelor din prezentul anunț și al caietului de sarcini atașat, pe adresa de e-mail: ozlem.omer@primaria-constanta.ropână la data de20.10.2020.
 
Criterii adjudecare: Atribuirea achiziției se va face pe baza criteriului -prețul cel mai scăzut.
 
Termen limită primire oferte: 20.10.2020.
 

Informații suplimentare: Ofertantii pot solicita clarificari anterior depunerii ofertelor, pe adresa de e-mail ozlem.omer@primaria-constanta.ro.
 
Citește și:

Se caută soluții tehnice de reconfigurarea intersecției Bulevardului I.C. Brătianu cu străzile Dezrobirii și Cumpenei din municipiul Constanța

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii