Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kardinal Grand Resort SRL și-a schimbat numele!

ro

24 Jul, 2021 00:00 2867 Marime text
 
  • Mihai Perifan, fostul șef al Protecției Consumatorilor Constanța, figurează în următoarele firme: Dolcissima Passione SRL, Profesional Agroservice SRL, Sultan Gida SRL, Dolce Passione SRL, Evolution Business SRL, Meraki Estate SRL și în Good Food Partener SRL.
Mihai Perifan, fostul șef al Protecției Consumatorilor Constanța, și SC Pavement Serv SRL și Kardinal Funding SRL, în calitate de Kardinal Grand Resort, de comun acord, au hotărât schimbarea denumirii societății din Kardinal Grand Resort SRL în Meraki Estate SRL.
 
Totodată, s-a mai hotărât deschiderea unui punct de lucru în orașul Năvodari, zona Mamaia Sat, județul Constanța.
 
Prezenta hotărâre a fost luată în data de 21 mai 2021 și a fost recent publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 23 iulie 2021, Mihai Perifan figurează în următoarele firme: Dolcissima Passione SRL, Profesional Agroservice SRL, Sultan Gida SRL, Dolce Passione SRL, Evolution Business SRL, Meraki Estate SRL și în Good Food Partener SRL.
 
Mihai Perifan a mai figurat în SC Cuneyt Construct Holding SRL (radiată) și în House Of Halawa SRL (altă stare).
 
Meraki Estate SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Primăverii, a fost înființată în luna martie 2021 și are ca obiect de activitate „Dezvoltare (promovare) imobiliară“.
 
Meraki Estate SRL este condusă de SC Pavement Serv SRL cu 50 % din capitalul social, Kardinal Funding SRL, cu 25 % din capitalul social, și de Mihai Perifan, cu 25 % din capitalul social.
 
Administratorii Meraki Estate SRL sunt Mihai Perifan și Dumitru Bațu, cel din urmă figurând și în Pavement Serv SRL, Pavement Prod SRL, 4 Rent Business Solutions SRL, Kardinal Funding SRL, Meraki Estate SRL (funcțiunea) dar și în Angely Mccomp SRL și în Astrol SRL – radiate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Mihai Perifan, fost șef al Protecției Consumatorilor Constanța, și-a deschis o nouă firmă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii