Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia Zelca înfiinţează o nouă firmă de imobiliare la Constanţa

ro

01 Oct, 2016 18:58 13789 Marime text
Conform unei hotărâri judecătoreşti publicate recent în Monitorul Oficial, piaţa imobiliară din Constanţa este mai „bogată“ cu încă o firmă de profil.

Alezzi Beach Resort SRL
se va ocupa de dezvoltare/promovare imobiliară şi are un capital social subcris de 200.000 de lei, integral vărsat.

Firma nou înfiinţată are patru asociaţi persoane fizice: Anca Raluca Perifan, nora fostului şef de Protecţia Mediului, Mihai Perifan şi fiica lui Costică Zelca investitor imobiliar, despre care presa locală a scris în repetate rânduri că ar fi un apropiat al fostul primar Radu Mazăre . Născută în 1987, Raluca Perifan are deja experienţă în domeniul afacerilor. Ea mai apare la Registrul Comerţului ca asociat în cadrul SC Lux Et Veritas SRL, firmă radiată. Tânăra deţine 70% din cota de participare în cadrul Alezzi Beach Resort SRL.

Cristian Zelca, născut în 1984, care, potrivit Registrului Comerţului, nu mai figurează ca asociat în vreo altă societate comercială, în afară de nou înfiinţata Alezzi Beach Resort SRL, în care deţine 10% din participaţiuni.

Adrian Zelca, născut în 1983, la Constanţa, este şi el asociat cu 10% în cadrul Alezzi Beach Resort SRL şi îndeplineşte şi funcţia de administrator al societăţii comerciale. La Registrul Comerţului, el mai apare ca asociat în cadrul Azatop Management SRL, firmă radiate.

Enache-Claudiu Zelca, născut în 1975, apare şi el ca asociat în firmă cu un procent de 10%. De altfel, el mai figurează la Registrul Comerţului ca asociat şi în cadrul Sea Side Experience SRL.
 
Citeşte şi …
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii