Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGI Ceremonia de depunere a jurământului a avut loc pentru 15 absolvenți ai Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”

ro

28 Jul, 2020 17:50 1568 Marime text


La data de 27 iulie 2020, Inspectoratul General pentru Imigrări a celebrat depunerea jurământului și înaintarea în primul grad profesional a 15 absolvenți ai Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”.
   
Activitatea a avut loc în prezența conducerii celor două instituții, ocazie cu care a fost făcută și repartiția ofițerilor în funcție de nevoia de personal existentă la nivelul Inspectoratului General pentru Imigrări și de opțiunile acestora, având prioritate studenții cu media cea mai mare la absolvire.
   
Specialiștii IGI îi vor îndruma pe novici timp de un an de zile pentru a pune în aplicare corespunzător cunoștințele acumulate în anii de studii. Astfel, aceștia își vor desfășura activitatea în structurile centrale și teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrări fiind repartizați în mai multe județe din țară.
   
Ofițerii cu experiență vor fi cei care îi vor iniţia nu numai în domeniul de activitate al instituției, ci și în implementarea politicilor României în domeniile migrației, azilului, integrării străinilor și a legislației relevante în aceste domenii.

Roxana Goie este studentă în anul I, la Facultatea pentru Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității din București.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii