Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei femei din Etiopia, depistate în județul Constanța în situații ilegale. Ce măsuri au luat polițiștii de la Imigrări

ro

16 Feb, 2024 16:06 695 Marime text
Foto: ImigrăriTrei persoane, din Etiopia, au fost depistate astăzi în situații ilegale de polițiștii de imigrări din Constanța, în toate cazurile fiind emise decizii de returnare.
 
Potrivit IGI, la data de 16 februarie a.c., polițiștii de imigrări din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Constanța, în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, au desfășurat o acțiune, pe raza de competență, scopul fiind combaterea șederii ilegale a străinilor în România.
 
Astfel, în cadrul activităţilor întreprinse, poliţiştii de imigrări au depistat în ședere ilegală, trei femei, cu vârste cuprinse între 24 și 45 de ani, din Etiopia.
 

„Din verificări a reieșit că acestea au intrat legal în România, în scop de angajare, însă la momentul depistării se aflu în ședere ilegală.
 
Ca urmare a celor constatate, pe numele persoanelor în cauză au fost emise decizii de cu termen de plecare voluntară în 15 zile de pe teritoriul țării noastre, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
 
Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare“ - au mai precizat reprezentanții IGI.

 Citește și: 

Patru cetățeni străini, îndepărtați din România! Nu au voie să revină în UE timp de 5 ani
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii