Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Haci Vural a primit titlul de cetăţean de onoare al comunei Agigea

ro

26 Mar, 2011 02:32 7800 Marime text
9_cetatean_de_onoare_Hagi_Vural.jpgHaci Vural, preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci din Dobrogea, a primit ieri titlul de cetăţean de onoare al comunei Agigea.

În şedinţa Consiliului Local Agigea din această lună a fost aprobat un proiect de hotărâre prin care autoritatea locală i-a conferit omului de afaceri Haci Vural acest titlu, datorită contribuţiei acestuia la ridicarea geamiei din Lazu, care a fost inaugurată ieri. Haci Vural a sprijinit edificarea lăcaşului de cult construind minaretul geamiei.

cetatean_de_onoare_hagi_vural_2.jpg Cu ocazia festivităţii de inaugurare a geamiei, primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu, i-a înmânat omului de afaceri turc hotărârea Consiliului Local prin care i-a fost atribuit titlul de cetăţean de onoare, precum şi placheta care simbolizează distincţia oferită. „Mă onorează faptul că Primăria şi Consiliul Local al comunei Agigea mi-au oferit acest titlu. Voi încerca să mă ridic la înălţimea acestei distincţii", a declarat preşedintele oamenilor de afaceri turci din Dobrogea, Haci Vural, cu ocazia primirii plachetei, ce i-a fost înmânată de către primarul Cristian Cîrjaliu. Omul de afaceri turc a precizat că a acceptat bucuros invitaţia primarului Cristian Cîrjaliu de a participa la ridicarea geamiei şi a mulţumit totodată autorităţilor implicate în realizarea edificiului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • george maiior-sri 26 Mar, 2011 13:53 au facut o dezinteresati saracii