Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de armă la Bragadiru pentru prinderea unui suspect de furturi din locuinţe. Cum acţiona bărbatul

ro

23 May, 2017 22:19 18023 Marime text
La data de 23 mai a.c., în jurul orei 0700, polițiști din cadrul Poliției orașului Bragadiru au depistat un bărbat, de 38 de ani, din județul Timiș, bănuit de comiterea mai multor furturi din locuințe, de pe raza localităților Bragadiru, Clinceni, Popești-Leordeni, Chitila, Voluntari, Buftea și Măgurele.
 
În fapt, în perioada 7-20 mai a.c., bărbatul ar fi pătruns, pe timpul nopții, în mai multe locuințe, în timp ce proprietarii se aflau în imobile si dormeau și ar fi sustras bani, bijuterii, telefoane mobile și laptopuri, în valoare de aproximativ 70.000 de euro.
 
În această dimineață, polițiștii au folosit armamentul din dotare pentru prinderea celui în cauză, fiind trase 7 focuri de armă, în timp ce acesta încerca să-și asigure scăparea dintr-un imobil, din localitatea Clinceni.
 
Asupra sa, polițiștii au găsit, într-un rucsac, telefoane mobile, bijuterii și o tabletă, cel mai probabil provenite din comiterea de fapte penale. De asemenea, în locuința din care a fugit, au fost descoperite si alte bunuri, posibil provenite din furturi.
 
De asemenea, în urma primelor verificări efectuate cu privire la bărbat, polițiștii au constatat că este căutat de către autoritățile din Bulgaria, pe numele său fiind emis un mandat european de arestare pentru comiterea mai multor furturi, în anul 2015.
 
Polițiștii efectuează cercetări pentru probarea întregii activități infracționale a bărbatului și pentru recuperarea prejudiciului de către părțile vătămate, urmând a-l prezenta Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București pentru confirmarea mandatului european de arestare.
 
Exemple:
 
La data de 18 mai a.c., polițiștii din Bragadiru au fost sesizați prin apel unic de urgență, de către o femeie, din localitate, cu privire la faptul că, în noaptea anterioară, în intervalul 23-06, o persoană ar fi intrat în imobilul său, pe o ușă terasei locuinței, neasigurată, si i-ar fi sustras trei inele și o pereche de cercei din aur, un ceas bărbătesc, o tabletă, precum și o sumă de bani.
 
În ziua de 20 mai a.c., polițiștii din Bragadiru au fost sesizați de către o femeie, din Clinceni, cu privire la faptul că, în noaptea de 19/ 20 mai a.c., o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința sa, prin forțarea unei ferestre și ar fi sustras două telefoane mobil, bijuterii din aur, un ceas și o sumă de bani.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii