Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe locuințe din județul Ilfov, călcate de hoți! Un suspect, prins în flagrant

ro

22 Nov, 2023 16:37 1115 Marime text
Polițiști în acțiune. Foto: IPJ Bistrița NăsăudÎn ultimele 10 zile, respectiv 13-22 noiembrie 2023, la nivelul Poliției Orașului Otopeni au fost înregistrate 3 sesizări privind săvârșirea infracțiunilor de furt și tentativă la furt calificat din 3 locuințe, situate în satul Săftica, comuna Balotești, județul Ilfov.

Potrivit IPJ Ilfov, în cele 3 cazuri au fost deschise dosare de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de furt calificat(2) și tentativă la furt calificat(1), context în care, polițiștii orașului Otopeni efectuează cercetări pentru identificarea și depistarea autorilor, pentru stabilirea situației de fapt și de drept, cât și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

„Referitor la imaginile postate pe rețeaua de socializare, acestea sunt analizate în cadrul activităților specifice desfășurate.

De asemenea, în noaptea de 21/22 noiembrie a.c., în jurul orelor 22:50, polițiștii din Otopeni,  executând activități specifice, au depistat în flagrant delict, un bărbat, care ar fi pătruns într-o locuință din localitatea Tunari, cu intenția de a sustrage bunuri.

Bărbatul a fost imobilizat, identificat și ulterior, condus la sediul Poliției Orașului Otopeni, pentru cercetări“ - au precizat reprezentanții IPJ Ilfov.


În urma probatorului administrat, polițiștii din Otopeni au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 37 ani, iar la data de 22 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți în vederea dispunerii măsurii de arestare preventivă

Polițiștii din Otopeni continuă cercetările în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat.

Citește și: 

Sibiancă, de 45 de ani, reținută pentru furt. Ce au constatat polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii