Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Discipolii lui Bivolaru ii vor testa pe yoghinii care vin la Costinesti

ro

04 Aug, 2010 01:54 4755 Marime text
misa_spirala.jpgYoghinii Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) se pregătesc să se reunească la Costineşti. Anul acesta, tabăra vine şi cu ceva surprize pentru practicanţi, dar şi pentru fidelizarea celor care vor să fie iniţiaţi.

Organizatorii taberei yoghine de vacanţă Costineşti 2010 anunţă pe site-ul oficial al mişcării că, începând cu această ediţie a Simpozionului Internaţional de Yoga, materialele tipărite (oferite până acum gratuit tuturor participanţilor la tabere) vor fi oferite gratuit numai celor care vor promova un test, dovedind că au citit şi au memorat informaţiile din materialele primite gratuit la ediţia anterioară a Simpozionului. Se mai precizează că întrebările vor fi formulatedin conţinutul materialelor tipărite ce au fost primite gratuit la Simpozionul Internaţional de Yoga - Herculane 2010. Organizatorii precizează că testul se va da la „Comandament" - vila în care se reunesc cei din conducerea MISA. Ca să promoveze testul şi să primească materiale gratuite în continuare, fiecare participant va trebui să răspundă pe loc la nouă întrebări din zece. „Prin această măsură, organizatorii taberei se asigură că materialele tipărite vor fi oferite gratuit numai celor care sunt cu adevărat interesaţi de ele şi, de asemenea, fiecare participant la tabără va primi exact ceea ce merită", se mai precizează în anunţ.

Yoghinii fac precizarea că persoanele care nu au participat la Tabăra de la Herculane 2010, vor primi în mod gratuit materialele de vacanţă.

Cazare şi masă gratuită pentru săraci

Discipolii lui Bivolaru au pregătit „cadouri" pentru cei interesaţi de yoga. Mai exact, ei anunţă pe site că la Costineşti vor fi oferite, prin tragere la sorţi, gratuităţi pentru 14 persoane - şapte femei şi şapte bărbaţi - cu o situaţie materială precară. Mai exact, ei spun că cele 14persoane vor avea gratuitate la taxa de participare, cazare asigurată la casa de vacanţă a yoghinilor şi masă pe întreaga durată a taberei, calificând oferta lor ca pe un gest... „creştinesc". „Prin acest gest creştinesc, organizatorii Taberei yoghine de vacanţă Costineşti 2010 vor să ofere celor care vor fi aleşi în urma tragerii la sorţi posibilitatea de a participa la acţiunile spirituale excepţionale care vor fi realizate în această tabără", precizează organizatorii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii