Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii privind conducerea societății Onix Star Distribution din Constanța

ro

28 Aug, 2019 00:00 2630 Marime text

Asociații societății Onix Star Distribution SRL s-au întrunit în ședință Adunării Generale, în data de 28 iunie 2019, context în care au luat mai multe decizii, publicate recent în Monitorul Oficial al României. Asociații, Dobrogea Grup SA, Fotini Teodorescu, Constantin David, Arseni Sarchizian, Gabriela Bugheanu, Radu Cojocaru, s-au constituit în cvorum complet în ședința AGA.

Asociații au decis aprobarea încetării mandatului administratorului societății, Mirela Mihaela Pisică, iar noul administrator este Sergiu Sarchizian. Administrarea societății se realizează începând din data de 1 iulie 2019 de către Sergiu Sarchizian, pentru un mandat de doi ani.

A mai fost aprobată cesionarea părților sociale ale lui Cojocaru Radu, care deține 3 părți sociale cu valoare totală de 428,7 lei, reprezentând 3% din capitalul social, către asociatul existent Arseni Sarchizian, care va deține un număr de 6 părți sociale cu valoare totală de 857,4 lei, reprezentând 6% din capitalul social.

Se mai aprobă modificarea corespunzătoare a prevederilor art. 6 din actul constitutiv al societății cu privire la asociați şi cotele de participare la capital, urmarea cesiunii intervenit, după cum urmează: Dobrogea Grup SA – 90% din capitalul social, David Constantin – 3% din capitalul social, Arseni Sarchizian – 6% din capitalul social, Gabriela Bugheanu – 1% din capitalul social.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii