Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:44 21 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în societatea Onix Star Distribution

ro

25 Jul, 2018 00:00 534 Marime text
Printr-o hotărâre din data de 14 iunie 2018, asociaţii Onix Star Distribution SRL, firmă cu sediul în Constanţa, au avut loc modificări în firmă. Societatea are următorii asociaţi: Dobrogea Grup SA, prin împuternicit Eleonora Brescan, David Constantin, Arseni Sarchizian şi Gabriela Bugheanu. Aceştia au fost convocaţi în şedinţa de pe data de 14 iunie, unde au ales-o pe Mirela-Mihaela Pisică în funcţia de administrator unic al societăţii pentru un mandat de patru ani, începând cu data de 16 iunie.
 
A fost modificat un articol privind administrarea societăţii, care se realizează printr-un administrator unic ales pentru un mandat de patru ani, începând cu data de 16 iunie 2018, cu puteri depline. De asemenea, a fost actualizat actul constitutiv al societăţii.
 
Onix Star Distribution SRL a fost înfiinţată în anul 1995 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capital social subscris, de 14.290 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Firma este controlată de Dobrogea Grup SA, cu 90% din capitalul social, Gabriela Bugheanu, cu 1% din capitalul social, Radu Cojocaru, cu 3% din capitalul social, Arseni Sarchizian, cu 3% din capitalul social, şi Constantin David, cu 3% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun, este Sergiu Sarchizian, conform ultimelor date disponibile la Registrul Comerţului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii