Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpanenii si-au omagiat veteranii

ro

30 Apr, 2010 03:20 1516 Marime text
cumpana.jpgZiua Veteranilor de Război a fost sărbătorită, ieri, şi la Cumpăna, la Casa de Cultură.

În acest an s-a celebrat împlinirea a 108 ani de la instituirea calităţii de veteran, două decenii de la înfiinţarea Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război şi 65 de ani de la terminarea celui de-al Doilea Război Mondial.

Administraţia locală, în parteneriat cu Asociaţia Naţională „Cultul Eroilor" Constanţa, Asociaţia de Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grupul Şcolar şi Grădiniţa „Sfânta Maria", i-a celebrat pe toţi veteranii de război din localitate, organizând o serie de momente artistice.

La eveniment au participat viceprimarul Florin Neagu, generalul de aviaţie Gheorghe Constantin, preşedinte al Uniunii Veteranilor de Război, filiala Constanţa, precum şi colonelul în rezervă Remus Macovei, preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, filiala Constanţa.

Cu acest prilej au fost înmânate diplome de excelenţă veteranilor prezenţi, generalului Gheorghe Constantin şi colonelului Remus Macovei, după care a urmat un mini-spectacol oferit de un grup de copii din comuna Cumpăna.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii