Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce oferte vin hotelierii constănţeni pentru Ziua Îndrăgostiţilor

ro

10 Feb, 2014 00:00 4983 Marime text
Inimioare roşii, fundiţe roz, bomboane, amoraşi suspendaţi printre norişori pufoşi, declaraţii de dragoste. Acestea sunt doar câteva dintre elementele sărbătorii Valentine's Day. În fiecare an, pe 14 februarie, ziua Sfântului Valentin este celebrată cu mult fast, iar evenimentul a intrat atât de mult în subconştientul populaţiei încât a devenit a doua sărbătoare importantă de la începutul anului. Potrivit legendei, Sfântul Valentin ar fi cununat un păgân cu un creştin, dăruia tinerilor îndrăgostiţi flori din grădina lui şi vindeca bolnavi. A fost învinuit de „cununare religioasă” a perechilor de îndrăgostiţi în ciuda poruncii împăratului roman Claudius II (268-270). De aceea, a fost condamnat la moarte şi executat pe 14 februarie 269, din cauza credinţei lui. Azi, Valentin este considerat patronul protector al îndrăgostiţilor. În calendarul ortodox, sfântul Valentin se sărbătoreşte pe 30 iulie.
 
De Valentine’s Day, Hotel Vega din Mamaia vă întâmpină cu vin spumant şi fructe la sosire, mic dejun servit în cameră, saună şi jacuzzi pentru relaxare în cuplu, cină romantică şi muzica live, asigurată de Vega Band şi Direcţia 5, precum şi reduceri de 20% la toate serviciile hotelului. Pachetul Sweet Valentine 2 nopţi (14 - 16 februarie), cu două nopţi de cazare, cină romantică şi concert Vega Band la Restaurant Akolade în seara de 14 februarie, cină festivă şi concert Direcţia 5 la Restaurant Akolade în seara de 15 februarie, costă 750 de lei/persoană. Pachetul Valentine’s Day o noapte (14 - 5 februarie) - o noapte de cazare, cină romantică şi concert Vega Band la Restaurant Akolade în seara de 14 februarie, vin spumant şi fructe la sosire, saună şi jacuzzi - 375 lei/persoană. Oaspeţii din Constanţa se vor bucura să descopere şi oferta de Valentine’s Day: cină romantică la Restaurant Akolade şi muzica live cu Vega Band, ce pot fi urmate de un after party, în Club Violet Lounge. Preţul este de 150 lei/persoană.
 
La Balada Nej Bistro Cafe puteţi savura din preparate alese ş băuturi savuroase, de la cocktailuri cu arome de primăvară, până la şampanii festive. Puteţi alege meniul bar sau bucătărie, asa cum vi-l doriţi, îndrumaţi de o echipă de profesionişti - chefi şi bar manageri. Puteţi sărbători toată noaptea regeşte în camera regală de la Hotel Balada Nej cu doar 175 de lei.
 
La hotelul Iaki, pachetul pentru Ziua Îndrăgostiţilor include două nopţi de cazare cu mic dejun inclus, în camere cu vedere la mare, o cină specială cu program artistic live, iar micul dejun este servit în cameră. La acestea se adaugă o sticlă de vin sau şampanie şi ciocolată în camere, un masaj în cuplu, acces la piscină interioară, saune, fitness, spinning, aerobic, jacuzzi, duş Vichy, duş emoţional. Preţul este de 370 lei/persoană.
 
Puteţi sărbători Valentine’s Day şi la restaurant Harlequin Mamaia, într-o atmosferă romantică, alături de partener sau parteneră. Acesta vă invită vineri, 14 februarie, la ora 21.00, să ascultaţi cele mai bune piese pop-rock de dragoste în interpretarea participantei la Vocea României Diana Arvinte şi a trupei DOUBLE SIX. Biletul de intrare este 25 de lei.
 
De Sf. Valentin, hotelul Ibis vă oferă o mini-vacanţă alături de persoana iubită. Doriţi să surprindeţi persoana iubită cu o vacanţă romantică de Sfântul Valentin? Echipa Ibis a pregătit pachete speciale de cazare pentru un week-end de vis. Astfel, un pachet de o noapte într-o cameră dublă costă 59 de euro, iar unul de două nopţi - 99 de euro. Pachetul include cazare în cameră dublă pentru 2 persoane, o cină romantică pentru 2 persoane, mic dejun, un cadou surpriză.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii