Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:51 18 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 365 zile sărbătoare în 2022. Ziua 14 – 14.01.2022. Astăzi sărbătoresc Iubirea

ro

14 Jan, 2022 09:51 434 Marime text

 Știu că nu este Sfântul Valentin. Că mai avem o lună până sărbătorim ”oficial” ziua iubirii. Dar mi-am propus, ca și joc, să fac lunar sărbătorirea zilei iubirii.Și să o fac în ziua de imediat după sărbătorirea fricii. În ziua de 14 a lunii.Principalul leac împotriva fricii este iubirea.Din iubire față de corpul meu, fac eforturi mari să-l mențin într-o stare de echilibru și sănătate. De aceea citesc și urmăresc continuu materiale informative, îmi caut drumul într-o junglă de teorii și opinii, aflu prin experiențe proprii despre ceea ce-mi face bine și rău și învăț să-mi înțeleg corpul și semnalele sale.
Frica de boală, de suferință, de durere dispare atunci când iubirea aduce în viața mea lumina cunoașterii.


Sărbătoresc iubirea când particip la programe precum acesta:


https://vitalitystudio.ro/program-flexibilitate-silueta.../


Sărbătoresc iubirea față de corp când îi dau atenție și îl îngrijesc cum o fac cu ceva prețios, de valoare și important pentru mine.


Din iubire față de Sufletul meu, îmi aleg ocupații și activități care să-mi aducă bucurie, să mă facă să mă simt bine și să-mi pună în valoare însușirile naturale. Aflu ce știu să fac mai bine decât alții și folosesc această cunoaștere pentru a-mi găsi Calea Sufletului și a o urma cu plăcere și entuziasm.


https://www.eduvisionlearning.ro/course...


Din iubire față de cei prezenți în viața mea le acord atenție, știu ce le place și ce nu le face bine, sunt alături de ei pe drumul vieții și intenționez relații de prietenie și de alianță. Evit comportamentele egoiste și cele manipulatoare, cunoscându-le prea bine și aplicându-le din cauza fricilor și neîncrederii. În schimb, aleg să mă comport centrat, liniștit, echilibrat și de câte ori este posibil, să fiu susținere și ajutor pentru cei din jurul meu.


Ca să știu mai multe despre cum pot fi un partener iubitor în relații citesc cărți pozitive precum https://www.centrulnatura.ro/produs/e-book-turism-emotional/


Din iubire față de totul din jurul meu, față de plante, animale și Natură în general, față de Pământul care mă susține și aerul care mă menține în viață, mă comport respectuos și delicat în fiecare moment al vieții. Mă strădui să las totul mai bine decât am găsit, să nu arunc în urma mea reziduuri sau urme ale trecerii mele, să acționez prețuind fiecare experiență, ca și cum ar fi ultima în această viață pe pământ.


Sărbătoarea iubirii de astăzi vă propune să trăiți o zi, ca și cum ar fi ultima zi de pe Pământ

.
Umpleți-vă ochii de frumusețea lumii din jur, ca și cum n-ați mai vedea-o vreodată.


Bucurați-vă de tot ce aveți și faceți, ca și cum ar fi ultima oară când se întâmplă acest lucru.


Spuneți cuvinte binevoitoare tuturor celor cu care vă întâlniți.


Acționați conștient la fiecare masă, la fiecare solicitare a cuiva (puteți să și refuzați, dacă nu este în binele tuturor celor implicați) și la orice pas al zilei.
La sărbătoare, acordați un plus de atenție acelui aspect sau acelei persoane pe care o sărbătoriți.


Astăzi sărbătorim iubirea. Să oferim iubire, de o zi a iubirii, care să pună granițe și limite fricii și neîncrederii, neputinței sau frustrării. Iubirea topește toate vibrațiile emoționale joase într-un șuvoi de viață.


Când iubești, totul este posibil. Iubirea hrănește corpul fizic, Sufletul, relațiile și toată lumea din jurul nostru.


Sărbătorim astăzi puterea vindecătoare a iubirii.


Întrebarea pe care să ne-o punem astăzi, întreaga zi este: ”ce-ar face iubirea în situația asta?”


Și din acest loc să acționăm, să răspundem sau să ne poziționăm interior.


Astăzi SUNTEM iubire (pentru că la o sărbătoare, SUNTEM ceea ce sărbătorim).


Ne îndrăgostim de noi înșine și de viață.


Să avem cu toții o zi extraordinară,


Cu iubire,
 


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda

Ti-a placut articolul?

Comentarii