Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Inspectorii SC Confort Urban SRL vor acționa cu cinci autoturisme dotate cu girofar

ro

18 Feb, 2020 16:45 15415 Marime text

Cinci autoturisme inscripționate cu autocolant și dotate cu girofar care vor fi utilizate de inspectorii din cadrul SC Confort Urban SRL pentru a reduce timpul de intervenție din teren și pentru o mai bună monitorizare a lucrărilor edilitare, transmite Primăria Constanța printr-un comunicat oficial.

SC Confort Urban SRL, societate aflată în subordinea Primăriei Municipiului Constanța, acționează constant pentru îmbunătățirea serviciilor pe care le oferă locuitorilor orașului nostru.

Misiunea SC Confort Urban SRL este de a transforma Constanța într-un oraș modern și civilizat. Activitatea principală a societății vizează administrarea sistemului de drumuri publice în municipiul Constanța prin lucrări de investiții, întreținere și reparare a tramei stradale, precizează Primăria.


Orice deteriorare a carosabilului din oraș, precum și problemele apărute în trafic în urma unor accidente sau calamități naturale pot fi semnalate la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța - 0241/550055;

Dispecerat SC Confort Urban SRL - 0241/966.

De asemenea, este disponibilă aplicația „Sesizări Constanța", care poate fi descărcată gratuit atât din Google Play cât și din AppStore.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii