Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurenței analizează preluarea Echezeaux Groupe SAS de către Intermedia e Capital Group PLC

ro

19 Jul, 2018 19:12 1251 Marime text

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Intermediate Capital Group plc preia Echezeaux Groupe SAS. Intermediate Capital Group
plc (Regatul Unit al Marii Britanii) este specializat în administrarea activelor deținute de fonduri de investii proprii și terțe, în principal fonduri închise. ICG operează pe patru clase de active–corporative, piețe de capital, active imobiliare și soluții de capital privat.

Potrivit Consiliul Concurenţei, Intermediate Capital Group plc generează venituri în România în domeniul lucrărilor de pardosire, sistemelor antiincediu şi adezivilor. Echezeaux Groupe SAS (Franța) este activ în domeniul dispozitivelor de fixare pentru sectorul construcțiilor. În România, grupul realizează venituri din această activitate prin intermediul companiilor Etanco România SRL și Etanco Fastening SRL.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei nr. (21/1996), operaţiunea propusă este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei. Ca urmare, autoritatea de concurenţă va evalua această tranzacţie în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii