Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bursa de Valori Bucureşti Oil Terminal SA a încheiat o tranzacţie importantă. Despre ce este vorba

ro

31 Aug, 2018 15:10 2044 Marime text
În conformitate cu prevederile art. 234 alin. 1 lit. i) din Regulamentul ASF nr. 5/2018,  Societatea OIL TERMINAL SA  informeaza pe toţi cei interesaţi asupra incheierii unui act juridic a carui valoare depaseste 10% din cifra de afaceri neta aferenta ultimei situatii financiare anuale:           
 
Parte contractanta: PETROCONST S.A.
Obiectul contractului: Modernizare rezervor  T30S – Sectie Platforma Sud
Valoarea  contractului: 19.480.270,29 lei la care se adauga TVA
Perioada de valabilitate: termen de executie 14 luni de la data predarii frontului de lucru.
Termen si modalitati de plata: Achizitorul are obligaţia de a efectua plata catre executant în termen de 60 zile calendaristice de la emiterea facturii de către acesta, în conditiile stabilite prin contractul de credit bancar cu care se finanteaza investitia. 
Dobanzi de intarziere:

În cazul în care, din vina sa exclusivă, executantul nu reuseste sa-si indeplineasca obligatiile asumate prin contract, atunci achizitorul este indreptatit de a deduce din pretul contractului, ca dobanzi, o suma echivalenta cu  0,02%/zi din pretul contractului, se arată în Raport.

În cazul in care achizitorul nu onoreaza facturile in termen de 60 de zile de la data primirii acestora,  atunci acesta are obligatia de a plati, ca dobanzi de intarziere, o suma echivalenta cu 0,02%/ pentru fiecare zi de intarziere din plata neefectuataPenalitati de intarziere: In cazul in care achizitorul nu onoreaza facturile in termen de 60 de zile de la data primirii acestora,  atunci acesta are obligatia de a plati, ca penalitati de intarziere, o suma echivalenta cu 0,01%/ pentru fiecare zi de intarziere din plata neefectuata 

Garanţii şi creante reciproce:
- Cuantumul garantiei de buna executie a contractului este de 10% din valoarea contractului.
- Nu exista creante reciproce
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii