Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OIL Terminal SA va desființa două rezervoare de pe strada Caraiman din Constanța

ro

11 Feb, 2024 13:02 925 Marime text
  • OIL Terminal SA  a solicitat de la Agenția pentru Protectia Mediului Constanța emiterea acordului de mediu pentru două proiecte.
  • Mai exact este vorba despre desființarea a două rezervoare de pe strada Caraiman din Constanța.


OIL Terminal SA intenționează să desființeze două rezervoare. În acest sens, a solicitat de pe Agenția pentru Protectia Mediului Constanța emiterea acordului de mediu pentru două proiecte.

Este vorba despre proiectul „Desființare parc rezervoare – corp B (parc rezervoare și construcții deservire)”, precum și despre proiectul „Desființare parcuri rezervoare – corp A (parcuri rezervoare și constructii deservire)”, propuse a fi amplasate în municipiul Constanța,  stradaCaraiman nr. 2, SP II Nord – Corp A.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, judetul Constanta şi la sediul titularului – OIL TERMINAL SA, cu sediul în Constanța,  strada Caraiman nr. 2.

De asemenea, observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

 

Despre OIL Terminal SA


Înființată în anul 1991, compania se ocupă de manipulări și are sediul social pe strada Caraiman, nr. 2 din Constanța. Oil Terminal SA este deținută de  Ministerul Energiei, cu 87,75% din capitalul social, și Persoane Fizice și Juridice, cu 12,24 din capitalul social.

Administratorii spocietății sunt: Andrei Aurelian-Ovidiu,  Bodu Sebastian-Valentin, Gheorghe Cristian-Florin,   Micu Ionut-Stelian, Misa George-Silvian, Teseleanu George și Ungur Ramona.

În anul fiscal 2022, compania cu 962 de angajați a declarat o cifră de afaceri de 302.678.978 lei și un profit net de 11.604.223 lei.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

Acționarii Oil Terminal SA Constanța, convocați în adunare generală. Ce se află pe ordinea de zi?
 
Acționarii Oil Terminal, convocați în AGOA și AGEA. Despre ce se va discuta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii