Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania va dezmembra un teren de pe strada Caraiman Primăria Constanța, certificat de urbanism pentru OIL Terminal SA

ro

25 Feb, 2024 10:56 816 Marime text
  •  OIL Terminal SA  a obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism.
  • Mai exact este vorba despre dezmembrarea unui teren în suprafață de 254.417 mp, situat pe strada Caraiman nr. 2, zona SP II nord, corp A, municipiul Constanţa.
  • Actul de urbanism este valabil 12 luni.

OIL Terminal va dezmembra un teren, situat pe strada Caraiman nr. 2.  Compania a solicitat și obținut de la Primăria Constanța certificatul de urbanism nr. 482 din data de 20 februarie 2024. Actul presupune: Dezmembrare teren în suprafață de 254.417 mp, situat pe strada Caraiman nr. 2, zona SP II nord, corp A, municipiul Constanţa. Actul de urbanism este valabil 12 luni.

Recent, compania a solicitat de pe Agenția pentru Protectia Mediului Constanța emiterea acordului de mediu pentru două proiecte.
Este vorba despre proiectul „Desființare parc rezervoare – corp B (parc rezervoare și construcții deservire)”, precum și despre proiectul „Desființare parcuri rezervoare – corp A (parcuri rezervoare și constructii deservire)”, propuse a fi amplasate în municipiul Constanța,  strada Caraiman nr. 2, SP II Nord – Corp A.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, judetul Constanta şi la sediul titularului – OIL Terminal SA, cu sediul în Constanța,  strada Caraiman nr. 2.

 

Despre OIL Terminal SAÎnființată în anul 1991, compania se ocupă de manipulări și are sediul social pe strada Caraiman, nr. 2 din Constanța. Oil Terminal SA este deținută de  Ministerul Energiei, cu 87,75% din capitalul social, și Persoane Fizice și Juridice, cu 12,24 din capitalul social.

Administratorii spocietății sunt: Andrei Aurelian-Ovidiu,  Bodu Sebastian-Valentin, Gheorghe Cristian-Florin,  Micu Ionut-Stelian, Misa George-Silvian, Teseleanu George și Ungur Ramona. În anul fiscal 2022, compania cu 962 de angajați a declarat o cifră de afaceri de 302.678.978 lei și un profit net de 11.604.223 lei.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

OIL Terminal SA va desființa două rezervoare de pe strada Caraiman din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii