Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bere, distracţie şi muzică bună, la Club Phoenix, de Ziua Bărbatului

ro

05 May, 2011 22:21 2127 Marime text

ziuabarbatului1.JPGConstănţenii au luat aseară cu asalt Clubul Phoenix pentru a sărbători Ziua Bărbatului cu muzică bună, concursuri cu premii, femei frumoase şi mai ales multă bere, în cadrul unui eveniment organizat de Bergenbier.

Atmosfera a fost animată de concertul susţinut de Spitalul de Urgenţă, în care melodia „Traiască Berea“ a fost cântată de sute de voci. Întregul eveniment a fost moderat de invitata specială a serii, Zayra Tudor. Constanţa a fost ieri doar unul dintre cele 16 oraşe (Piatra Neamţ, Buzău, Galaţi, Braşov, Ploieşti, Piteşti, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Oradea, Reşita, Timişoara şi Bucureşti) în care sutele de litri de bere şi concertele au uns inima „sărbătoriţilor". „Din 2007, ne alaturăm bărbaţilor din România pentru a sărbători Ziua Bărbatului, un eveniment care s-a transformat între timp într-o tradiţie. Faptul că am reuşit să împământenim într-un timp atât de scurt această sărbătoare dovedeşte că prin această initiaţivă am reuşit să răspundem unei dorinţe puternice a barbaţilor din România: aceea de a avea ziua lor!", au declarat organizatorii.

 Despre BERGENBIER SA

BERGENBIER SA este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, ocupând poziţia a 3-a în industria locală a berii (conform datelor MEMRB pentru anul 2009).
BERGENBIER SA activează în România din anul 1994. Echipa companiei numără în prezent aproximativ 600 de angajaţi. Portofoliul BERGENBIER SA cuprinde Bergenbier şi Noroc - mărci locale, Stella Artois, Beck's şi Löwenbräu - mărci internaţionale produse local. Pe lângă acestea, BERGENBIER SA importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden.
Compania face parte din grupul StarBev, care mai cuprinde operaţiuni în alte 8 ţări din Centrul şi Estul Europei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii