Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aglomeratie si coloane de masini pe DN22C, dinspre Litoral

ro

03 May, 2009 19:30 1251 Marime text

Traficul rutier dinspre Litoral a început să se intensifice şi să se formeze coloane de maşini pe DN22C Constanţa - Cernavodă, în timp ce pe DN2A, Constanţa - Hârşova, se circulă normal.

Şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, comisar Tudorel Dogaru, a declarat că turiştii nu preferă DN2A, deşi este liber, pentru a putea circula către Bucureşti pe Autostrada A2. „Pe DN 22C, Constanţa - Cernavodă, au început să se formeze coloane de maşini în special în zona unde este calea ferată de la intersecţia cu DJ Nazarcea-Castelu", a menţionat reprezentantul SPR, potrivit Agerpress.

Zeci de echipaje de poliţie supraveghează derularea circulaţiei rutiere în special pe DN 22C şi pe DN 39 Mangalia - Constanţa. Reprezentanţii SPR Constanţa le recomandă conducătorilor auto să circule şi pe DN 2A Constanţa - Hârşova - Slobozia - Urziceni, putând ajunge la Bucureşti continuând călătoria pe DN2 Urziceni - Bucureşti. „Şoferii ce doresc neapărat să circule pe autostradă pot intra pe autostradă şi dacă circulă pe DN 2A. Se poate intra pe A2 de la Slobozia, prin Drajna", a afirmat comisarul Tudorel Dogaru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii