Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administratori provizorii noi la Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia

ro

04 Feb, 2020 00:00 1526 Marime text

Acționarii societății Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia s-au întrunit în Adunare Generală Ordinară, convocată în data de 31 ianuarie 2020. În urma ședinței, au fost luate mai multe hotărâri de ordin administrativ.


A fost aprobată, printr-un număr reprezentând 93,8878% din numărul total de voturi, încetarea mandatelor de membri provizorii în Consiliul de Administrație al Șantierului Naval 2 Mai SA Mangalia a lui Eduard Gabriel Matei și al Ancăi Ruxandra Neacșu.


Au fost aleși în calitate de administratori provizorii ai societății Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia următorii: Anda Nicoleta Onețiu, Ionuț Cosmin Constantinescu și Iulian Drăgoi.
Durata mandatelor tuturor administratorilor provizorii va fi de patru luni, începând cu data de 6 februarie 2020. Directorul general al societății a fost împuternicit pentru efectuarea procedurilor și formalităților prevăzute de lege în scopul înregistrării hotărârii AGOA la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.


Citește și

Convocatorul şedinţei ordinare a Şantierului Naval 2 Mai SA, publicat în Monitorul Oficial

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial al României. Cine este preşedintele CA-ului Şantierului Naval 2 Mai - SA Mangalia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii