Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu vor desemna membrii provizorii ai Consiliului de Administrație

ro

06 Jun, 2018 00:00 1621 Marime text
Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor. Ședința va avea loc în data de 2.07.2018, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor.
 
În cazul în care condițiile de cvorum nu se vor întruni la data menționată, AGOA Societății Naționale Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA se va ține la data de 3.07.2018, la aceeași oră și în același loc, cu aceeași ordine de zi.
 
Pe ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor se află următoarele puncte: revocarea membrului/membrilor provizorii ai Consiliului De Administrație; numirea membrului/membrilor provizorii în CA pentru o perioadă de patru luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice până la șase luni; stabilirea remunerației membrului/membrilor provizorii ai Consiliului de Administrație numiți. La acestea se adaugă aprobarea formei contractului de mandat care urmează a se semna cu administratorul/administratorii provizoriu/provizorii; desemnarea persoanei/persoanelor care va/vor semna contractul de mandat cu administratorul/administratorii provizoriu/provizorii în numele societății.
 
Directorul general al AIMK Constanța a fost împuternicit să efectueze demersurile necesare legale pentru înregistrarea hotărârii Adunării Generale a Acționarilor aferente ședinței la Oficiul Registrului Comerțului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ismail 06 Jun, 2018 14:13 De ce Ministerul Transporturilor nu respecta normele de aplicare a OUG 109/2011 si numeste la toate companiile din subordine doar administratori provizorii? De ce nu exista planuri de administrare de 2 ani in toate aceste companii? De ce Fondul Proprietatea care e actionar nu impune respectarea legii 111/2016 ?