Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rapid, restaurantul cu ospătari glumeţi (document)

ro

19 Oct, 2010 00:00 6838 Marime text
rapid_1.jpgEste un restaurant vechi şi amenajarea arată acest lucru, dar are o mâncare foarte gustoasă, preţuri acceptabile şi o servire bună.

Rapid este un restaurant foarte vechi din oraş. Este situat pe bulevardul 1 Mai nr. 2, la parterul unui bloc de lângă Gară. Foarte multă lume ştie de acest local. Sunt două saloane mari, unul pentru fumători şi celălalt pentru nefumători. Au fost ele renovate, dar parcă tot nu arată aşa cum ar trebui. Ai impresia că intri într-o cantină enormă. Sunt multe mese cu scaune vechi, după care îţi poţi da seama că nu eşti într-un restaurant deschis de curând. Timpul şi-a lăsat amprenta pe majoritatea lucrurilor din local şi ar cam trebui schimbate. Un alt minus este faptul că, fiind un spaţiu mare, atunci când nu sunt mulţi clienţi, poţi auzi ce se discută în celălalt capăt al încăperii. Chiar dacă stai la o distanţă mare de alte persoane, nu este un restaurant în care să mergi pentru intimitate. Partea bună este că mâncarea este excelentă. Vă recomand ciorbele. Nu neapărat de aici, ci din toate restaurantele vechi, pentru că se pare că asta este specialitatea lor. Asta nu înseamnă că celelalte preparate nu sunt gustoase. La capitolul preţuri stau destul de bine.

rapid_2.jpg

 Cu 20 de lei ai parte de o masă completă şi consistentă. Servirea este foarte bună. Chiar dacă ospătarii sunt destul de bătrânei, se mişcă rapid şi sunt foarte amabili. Ba mai mult, se întind şi la glume cu clienţii. Nu este profesionist, dar este un mod bun de a face oamenii să se simtă bine în acel loc şi să revină cu plăcere. Este un restaurant vechi şi amenajarea arată acest lucru, dar are o mâncare foarte gustoasă, preţuri acceptabile şi o servire bună. Este perfect pentru masa de prânz sau atunci când trebuie să serbezi un anume eveniment (nuntă, botez).

Restaurantul funcţionează pe societatea Stegi SRL, administrată de Stelian Nicola.

stele_rapid.jpg

Rapid primeşte patru stele. Aş fi acordat cinci dacă era amenajat ceva mai frumos. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii