Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pizza la foc de lemne a la Merlin (document)

ro

29 Oct, 2010 02:25 10286 Marime text
cap_1.jpgEste un local în centrul oraşului de care nu ştie multă lume şi asta îl face liniştit şi relaxant. Chiar dacă preţurile sunt puţin cam mari, mâncarea este delicioasă şi servirea extraordinară.

Pizzeria Merlin este situată în centrul oraşului, pe strada Ştefan cel Mare nr. 13. Nu ştie foarte multă lume de acest loc şi este păcat. Nu este un spaţiu mare, dar este suficient cât să te simţi bine. Păcat că acum este destul de frig şi nu se poate sta în curtea interioară a localului. Este pur şi simplu extraordinar să leneveşti sub bolta de acolo cu o cafea şi o pizza în faţă. Îmi place mult că sunt destul de puţini clienţi şi mai tot timpul este linişte. Se aude doar muzica şi nimic altceva. Este genul de loc în care mergi să te relaxezi sau să porţi o discuţie cu cineva. Preţurile sunt puţin cam mărişoare faţă de alte restaurante din jur. O pizza medie costă cam 20 de lei. Cea mică este ceva mai ieftină, dar nici măcar pofta nu ţi-o satisfaci. Este totuşi potrivită pentru copii. Chiar dacă este destul de scumpă este şi delicioasă pentru că este preparată la foc de lemne. Şi sunt foarte multe sortimente din care poţi alege. Cred că este aproape imposibil să nu găseşti o pizza pe placul tău.

Merlin_2.jpgVă recomand şi plăcintele. Sunt cele mai bune mâncate de mine vreodată. Şi au un preţ mai mult decât acceptabil: 4,5 lei. Servirea este foarte bună. Ospătarul este rapid, amabil şi mereu atent în caz că ai nevoie de ceva. Într-un fel este normal să se întâmple aşa din moment ce nu prea sunt clienţi. Este un local în centrul oraşului de care nu ştie multă lume şi asta îl face liniştit şi relaxant. Chiar dacă preţurile sunt puţin cam mari, mâncarea este delicioasă şi servirea extraordinară.

Pizzeria funcţionează pe societatea Merlin SRL, administrată de Niculae Stoian.

Merlin primeşte cinci stele.

stele_merlin.jpg

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ptr. mrrr 06 Nov, 2010 09:52 de unde stii tu ca folosesc produse expirate...ai avut acces in bucataria pizzeriei sau ti-a spus personal patronul...mare prost esti, aprovizionarea se face saptamanal si produsele folosite sunt de calitate, si ti-ai fi dat seama de asta daca ai fi calcat vreodata in viata pe acolo...pentru ca pizza e chiar f buna...
  • mmrrr 29 Oct, 2010 13:09 Si sa vedeti cate produse expirate are...