Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Labirintul Mondo Café (document)

ro

28 Jul, 2010 01:38 7333 Marime text

cap_3.jpgstele_mondo_cafe.jpg

 

 

Mondo Café se află pe bulevardul Tomis nr. 124, aproape de intersecţia cu bulevardul Mamaia. Dispune de un spaţiu destul de mare, dar compartimentat cam ciudat, astfel că este uşor să te rătăceşti. Ar trebui să ofere hărţi la intrare pentru că ar fi de mare ajutor, mai ales dacă vrei să ajungi pe terasă. Este undeva în spatele cafenelei, dar nu poţi ajunge direct din interior, trebuie să ieşi în bulevard şi să ocoleşti clădirea. Nu este mare şi mesele sunt înghesuite. Este totuşi bine că ai parte de aer curat, cu toate că la ce căldură este afară, preferi să stai într-un interior răcoros.

Mondo_Cafe_2.JPGPe geamurile cafenelei sunt afişe care spun că este aer condiţionat, dar nu se simte. Se stă cu geamurile şi uşile larg deschise. Adie vântul care te răcoreşte puţin, dar parcă simţi lipsa acelui aer. Am observat că noua modă de pe Tomis este culoarea stridentă a scaunelor. În special auriu şi mov. Dar dacă scaunele nu strălucesc, parcă nu au farmec. Nu-mi pot da seama cine crede că acest lucru este plăcut. Este hidos, serios vorbesc. Preţurile sunt normale pentru un astfel de local. O cafea costă cinci lei, un suc la fel. Mâncarea este chiar bună şi acceptabilă ca preţ. Cu 20 de lei ai parte de o masă gustoasă şi consistentă. Nu prea îmi place cum este amenajată cafeneaua, dar pentru mâncare aş reveni oricând. Când am văzut cât de întortocheat este interiorul, m-am gândit că voi aştepta mult timp până mă va găsi ospătăriţa. Dar, surprinzător, servirea este foarte bună. Meniul mi-a fost adus foarte rapid şi comanda nu a durat mai mult de 15 minute, timp în care ospătăriţa tot verifica dacă am nevoie de ceva. Un minus este toaleta. Nu este murdară, ba chiar arată şi miroase bine. Doar că vasul de toaletă este foarte jos. Este perfect pentru cineva cu înălţimea maximă de 1.40 m. Trebuie să vedeţi asta, vă face să zâmbiţi. Îmi pare rău că nu este amenajată cu mai mult bun gust pentru că mâncarea şi serviciile sunt chiar bune.

Cafeneaua funcţionează pe societatea Mondo Cafe SRL, administrată de Nicolae şi Zoe Paris. Cei doi mai sunt implicaţi în Paris Rostar SRL, Best Trade Service SRL, Star Travel Tour SRL şi Best Games SRL.

Mondo Café primeşte trei stele. Am scăzut două din cauza amenajării.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii