Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fancy, cafenea sau magazin de mobilă ? (document)

ro

05 Oct, 2010 00:00 4249 Marime text
fancy_1.jpgChiar dacă s-a exagerat cu amenajatul în acel stil oriental, este o cafenea drăguţă, perfectă pentru a bea cafeaua dimineaţa sau pentru a te întâlni cu cineva seara.

Pe 1 octombrie s-a redeschis cafeneaua Fancy, pe strada Mircea cel Bătrân nr. 99 B, vizavi de Universitatea Maritimă Constanţa. Doar dacă treci prin acea zonă şi îţi sare în ochi acest local, datorită modului în care este amenajat. Ei spun că este un loc oriental cu un surplus de eleganţă şi rafinament. Eu aş spune că este cam kitch. Dacă acel stil oriental era ceva mai simplu, arată mult mai bine. Aşa cum este acum, arată destul de urât, îţi dă impresia că intri într-un magazin de mobilă. Contrar aşteptărilor pe care le aveam, canapelele şi scaunele sunt destul de confortabile. Mesele sunt puţin cam mici şi te încurcă la picioare. 

fancy_2.jpg

Deocamdată, sunt puţini clienţi şi chiar este o atmosferă relaxantă atât ziua, cât şi seara. Păcat de acele geamuri mari prin care poţi fi văzut de toţi trecătorii. Preţurile sunt destul de mari. O cafea costă şapte lei, un suc la fel. Partea bună este că au happy hour între nouă dimineaţa şi şase seara. Între aceste ore preţurile câtorva produse sunt la jumătate. Un ceai costă 3,5 lei, o ciocolată caldă sau o cafea, la fel. Este un lucru bun, ţinând cont că eşti în centrul oraşului, unde nu prea găseşti astfel de preţuri. Servirea este foarte bună. Ospătăriţa este rapidă, amabilă şi mereu prin preajmă în caz că ai nevoie de ceva. Pe lângă asta, cea care administrează localul a venit şi s-a prezentat foarte frumos la masă, iar la plecare salută clienţii. Nu este mare lucru, dar contează. Şi sunt puţini în Constanţa care fac aşa ceva. Chiar dacă s-a exagerat cu amenajatul în acel stil oriental, este o cafenea drăguţă, perfectă pentru a bea cafeaua dimineaţa sau pentru a te întâlni cu cineva seara.

Fancy funcţionează pe societatea Elia Supliers SRL, administrată de Elena Iancu.

stele_fancy.jpg

Localul primeşte patru stele. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii