Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Beta, terasa cu vapoare (document)

ro

09 Jun, 2010 03:07 11298 Marime text
cap_6.jpgRestaurantul Beta este situat pe strada Ştefan cel Mare nr. 6A, lângă liceul Mircea cel Bătrân şi este unul dintre cele mai cunoscute din Constanţa. Oferă o gamă largă de preparate culinare cu specific mediteranean la preţuri accesibile.

Mâncarea nu este excelentă, dar nici rea. Dacă alegi să mănânci acolo, vei face asta doar de foame, nu pentru că îţi place ceva foarte mult, pentru că la aceleaşi preţuri găseşti mâncare mult mai bună în restaurantele din jur.

Spaţiul este vast. La etaj este restaurantul cu 75 de locuri, dar, în afară de privelişte, nu găseşti nimic bun. Feţele de masă roz parcă strică toată pofta de mâncare.

La parter este cafenea cu 50 de locuri. Mese micuţe şi înghesuite, multă agitaţie în jur (acolo este amplasat barul) şi îţi dă impresia că te afli într-o cantină.

Dar ajungem la terasa de 240 de locuri, renovată acum un an. Este singurul loc care-mi place. Este mare, o parte din ea este acoperită, iarna este încălzită, iar mesele şi scaunele acelea negre sunt extraordinar de confortabile, dar puţin instabile dacă te mişti brusc.

beta_2.jpgAu instalat şi un videoproiector pe terasă, unde transmit meciuri de fotbal, inclusiv campionatul mondial din acest an.

Cei de la Beta nu au probleme cu servirea. Sunt mulţi ospătari care „patrulează" în permanenţă printre mese. Scrumierele sunt schimbate o dată la maxim 5 minute. Dacă ai nevoie de ceva este aproape imposibil să nu vezi un ospătar pe lângă tine.

Beta funcţionează pe firma Interagent SRL, unde sunt asociaţi Gheorghe Moga şi Internaut Shipping GMBH, cu sediul în Bremen, Germania. Această societate mai are un punct de lucru pe strada Traian nr. 24B.

Gheorghe Moga mai este implicat şi în Queen Beta SRL, împreună cu Adrian Moga, probabil fiul său.

 

[label]Interagent SRL[/label] 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii