Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Buletin informativ - Accident rutier, cu 3 victime

ro

25 Feb, 2022 14:15 1082 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
Accident rutier, cu 3 victime, ieri, în Păuleni-Ciuc

Ieri, 24 februarie, în jurul orei 15:50, echipajul de prim ajutor din cadrul Detașamentului Miercurea Ciuc și alte 2 echipaje SAJ au intervenit în urma unui accident rutier produs între două autoturisme, pe raza localității Păuleni-Ciuc. În urma evenimentului au rezultat trei victime: cei doi conducători auto și un minor, de 14 ani, pasager într-unul dintre autoturisme. Echipajul SMURD a asistat medical la fața locului unul dintre șoferi, bărbat, în vârstă de 37 ani, care acuza dureri la membrul superior drept și prezenta escoriații, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc, pentru investigații medicale amănunțite.
În afara acestui eveniment rutier înregistrat, o atenție deosebită a fost acordată și intervențiilor derulate de salvatori pentru acordarea de prim ajutor, astfel încât alte 8 persoane au primit asistență medicală de urgență din partea echipajelor SMURD.
În continuare, pompierii militari harghiteni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
 
 
                                                COMPARTIMENTUL INFORMARE
ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii