Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat MAI Situația la nivel național s-a normalizat

ro

29 Nov, 2015 13:43 1225 Marime text
În urma intervențiilor structurilor pentru situații de urgență din ultimele 48 de ore pentru sprijinirea populației și înlăturarea efectelor inundațiilor, situația la nivel național s-a normalizat.

În această dimineață nu se mai înregistrau situații de pericol pentru populație, localități izolate sau fără curent electric.

Circulația rutieră se desfășoară normal pe toate drumurile naționale și județene și nu mai sunt în vigoare atenționări meteorologice de ploi sau zăpezi.

Din dispoziția ministrului afacerilor interne, Petre Tobă, rămân în continuare activate comitetele pentru situații de urgență și grupele operative ale ISU din 14 județe, respectiv: Dolj, Gorj, Mehedinți, Vâlcea, Olt, Argeș, Teleorman, Dâmbovița, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Ialomița, Covasna și Buzău, pe raza cărora mai sunt în vigoare atenționări hidrologice privind risc de inundații, până astăzi la ora 16.00.

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne evoluția situației din aceste județe este în atenția Centrului de monitorizare a situației operative care menține legătura permanentă cu celelalte ministere cu atribuții în gestionarea situațiilor de urgență – Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Energiei și Ministerul Transporturilor.

Echipajele ISU, sprijinite de jandarmi și polițiști, vor continua și astăzi misiunile de sprijinire a populației și evacuare a apei din curțile și grădinile inundate în cursul zilei de ieri. Aceste misiuni vor avea loc în localități din Dâmbovița, Giurgiu, Ilfov, Mehedinți, Prahova, Teleorman, Tulcea și Vâlcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii