Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către secretarul de stat pentru afaceri globale, Mihail Dobre, a ambasadorului agreat al Republicii Tunisiene, Boutheina Labidi

ro

29 Nov, 2013 19:29 507 Marime text
Secretarul de stat pentru afaceri globale, Mihail Dobre, a primit-o în audienţă astăzi, 29 noiembrie 2013, pe Boutheina Labidi,  ambasadorul agreat al Republicii Tunisiene la Bucureşti, pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare.
 

Demnitarul român i-a urat ambasadoarei tunisiene mult succes în activitatea pe care o va desfăşura în timpul mandatului său în România şi a asigurat-o de sprijinul Ministerului Afacerilor Externe în îndeplinirea mandatului său. De asemenea, a reiterat solidaritatea ţării noastre cu poporul şi autorităţile tunisiene în eforturile acestora de consolidare a unei societăţi democratice, amintind, în acest sens, semnificaţia particulară a seminariilor organizate de MAE începând din 2011 pentru sprijinirea construcției instituţionale în Tunisia.
 
La rândul său, ambasadoarea tunisiană a prezentat înalta apreciere de care se bucură susţinerea de către România a procesului de tranziţie democratică din ţara sa şi a manifestat interes pentru continuarea formelor de cooperare pe această linie.
 
Cei doi oficiali au trecut în revistă stadiul şi perspectivele relaţiilor bilaterale, evidenţiind dorinţa comună a ambelor state de a consolida şi diversifica dialogul politic, cooperarea economică şi schimburile culturale şi inter-umane, beneficiind, totodată, de auspiciile aniversării, în acest an (la 16 decembrie), a 50 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice româno-tunisiene.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii