Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Prima adopție din Adăpostul Public de Animale Abandonate în 2024. „Corsa” și-a găsit o casă!

ro

17 Jan, 2024 17:22 841 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Primăria Constanța



 
  • În această săptămână, un domn din municipiul Constanța și-a manifestat intenția de a face un gest nobil prin adoptarea unui cățel de la Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța, potrivit Primăriei Constanța.
 
Alegerea sa a fost simplă, deoarece „Corsa”, o cățelușă în vârstă de 2 ani, i-a captat imediat atenția. Noul stăpân a fost cucerit și a decis să o ia acasă.
 
Astfel, „Corsa” a părăsit adăpostul municipalității în brațele noului său prieten, după finalizarea formalităților și primirea recomandărilor de la medicul veterinar.
 

„Vă invităm să vă alăturați campaniei "Adoptă un cățel!". Facem apel la iubitorii de animale să adopte cu responsabilitate și să ofere cățeilor șansa la o viață mai bună. Menționăm că toți cățeii disponibili pentru adopție gratuită sunt pregătiți complet: deparazitați, înregistrați în RECS, microcipați, vaccinați conform programului de vârstă și însoțiți de carnet de sănătate. Aceștia vor fi încredințați doar după consultarea medicului veterinary”, menționează primăria.

 
Persoanele interesate sunt așteptate la sediul adăpostului municipalității, situat pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fosta Vârful cu Dor nr.5).
 
Program cu publicul

- Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele 10:00-14:00;
- Joi între orele 09:30-17:30.
 
Pentru mai multe detalii despre adopție, la numărul de telefon: 0733045213.
 
 
 
Citește și
293 de câini au fost adoptați în anul 2023! Mai multe adopții de căței, mai multe vieți salvate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii