Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri din Constanța O casă, cuprinsă de flăcări la Murfatlar

ro

15 Feb, 2024 09:06 1037 Marime text
  • Incendiul a fost lichidat

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța au fost solicitați să intervină noaptea de miercuri spre joi, 15 ianuarie, la un incendiu, care s-a manifestat la un imobil din Murfatlar.

Conform primelor informații, este vorba de o anexă de casă din Murfatlar, care a luat foc. La fața locului au fost dislocate resurse de la Detașamentul Palas - cu trei autospeciale cu apă și spume și un SMURD B2.

Incendiul a fost lichidat. A ars o locuință cu 14 camere de tip vagon și două dependințe pe o suprafață de 300 mp, iar până la sosirea echipajelor s-au autoevacuat 10 adulți și 4 minori care nu necesitau îngrijiri medicale.

Oficial ISU Dobrogea

„Seara trecută am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă a unei case din localitatea Murfatlar. La fața locului, am intervenit cu patru autospeciale de stingere, o descarerare și un echipaj de prim ajutor. Incendiul a fost lichidat de colegii mei, a ars o locuință cu 14 camere, tip vagon, și două dependințe pe o suprafață de 300 mp. Până la sosirea echipajelor s-au autoevacuat 10 adulți și 4 minori care nu necesitau îngrijiri medicale. Nu s-au înregistrat victime. Cauza a rămas în curs de stabilire”, a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

Citește și

Două autoturisme, implicate într-un accident pe varianta Ovidiu (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii