Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:15 28 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs. Care sunt posturile vacante

ro

14 Oct, 2019 08:59 1485 Marime text
Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bulevardul Tomis, nr 51, pentru:

- ocuparea unor funcţii publice de execuție temporar vacante din cadrul Serviciului Tehnico-Economic, Direcţia Gestionare Servicii Publice:   
- consilier clasa I gradul superior (un post). Condiţii de participare: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă cu specializarea ştiinţe economice, inginereşti, juridice,administraţie publică, minim șapte ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

- inspector clasa I gradul superior (un post). Condiţii de participare: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă cu specializarea ştiinţe economice, inginereşti, juridice,administraţie publică, minim șapte ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 29.10.2019, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 31.10.2019, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun în termen de 8 de zile de la data publicării anunţului, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

- ocuparea unei funcţii publice de execuţie din cadrul Serviciului Achiziţii Publice, Direcţia Achiziţii şi Investiţii Publice:

- inspector clasa I gradul superior (un post). Condiţii studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă cu specializarea ştiinţe juridice, economice, inginereşti, administrative, minim șapte ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Proba scrisă se va desfăşura in data de 15.11.2019, ora 10:00 iar interviul candidaţiilor admişi la data de 19.11.2019, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

De asemenea, Primăria Municipiului Constanţa organizează la sediul din bulevardul Tomis, nr 51, un concurs de promovare pentru ocuparea unei funcţii publice de conducere vacante de Șef Serviciu Investiții, Direcția Achiziții și Investiții Publice (un post).


Condiţii de participare:
- studii universitare absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată  absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă cu specializarea ştiinţe juridice, economice, inginereşti, administrative;

- studii universitare de masterat în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice;

-  să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I;

- minim cinci ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice;

- să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 15.11.2019, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 19.11.2019, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun pâna la data de 04.11.2019, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concursuri sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0241488137, fax 0241488147 sau la e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii