Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivitate de premiere Concurs Educatie pentru Sanatate, C.N.A Regina Maria

ro

20 May, 2011 16:38 1260 Marime text

În data de 18.05.2011, în sala Sergiu Celibidache a Colegiului National de Arte "Regina Maria", a avut loc un spectacol eveniment reprezentând finalizarea Concursului Judeţean "Educatie pentru sănătate în Învăţământul Primar. Aflat la întâia ediţie, concursul iniţiat şi organizat de Colegiul Naţional de Arte "Regina Maria" în parteneriat cu DSPJ Constanţa, ISJ şi Şcoala cu clasele I-VIII "Mihai Viteazu" Constanţa, a reunit 349 de elevi din municipiul Constanţa şi judeţ, dintre care, la festivitate, au fost premiaţi 48 de elevi ocupanţi ai locului I , 22 elevi - locul II si 41 elevi - locul III.

DSPJ Constanţa a oferit premii tuturor elevilor premiaţi, precum şi cadrelor didactice care i-au pregătit, inclusiv celor cinci elevi de la clasa I care au obţinut premii speciale.

La festivitate au participat peste 370 de invitaţi, elevi, părinţi şi cadre didactice. A avut loc şi un microrecital susţinut de Niţă Aram clasa I B , Drenga Ramon clasa a II-a B,Vangu Alexa clasa a VI-a A, Ionică Ana-Maria si Anton Cristian clasa a IX-a D.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii