Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert de colinde în armonie de culoare la Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia

ro

16 Dec, 2010 20:21 807 Marime text
Pe data de 17 decembrie, la orele 16, Moş Crăciun va poposi cu sania trasă de reni şi însoţit de alaiul său de spiriduşi, la Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia. Pentru a-l întâmpina cum se cuvine, elevii liceului au pregătit un concert de Crăciun. În program: microrecital de pian în intrepretarea elevului Adrian Niculescu din clasa a X-a A şi microrecital de chitară al elevei Alexandra Tudor - clasa a VIII-a A; recital de muzică uşoară susţinut de elevele Alina Dragomir - clasa a IX-a D, Elis Opriş - clasa a IX-a D şi Cristina Seric- clasa a X-a B. Magia Crăciunului va fi întregită de colindele dăruite nouă de elevii clasei a IX-a D şi de formaţia liceului, „Callatis Vox", din care fac parte: Lavinia Badea - clasa a X-a D, Delia Mihalache - clasa a XI-a B, Alexandru Abadi - clasa a XI-a B, Cristian Carp - clasa a XI-a B şi Vlăduţ Stoica - clasa a X-a C. Coordonatorul concertului este dl Cristian Hariton, profesor de muzică.

Concertul se va desfăşura într-o " Armonie de culoare", ce va încânta ochii spectatorilor. Am numit aici vernisajul expoziţiei de pictură a elevului Iulian Liţă - clasa a VI-a B, îndrumat de maestrul Robert Perko.

Apoi, copiii cadrelor didactice ale Liceului Teoretic "Callatis" vor avea o întrevedere cu Moş Crăciun, care le va oferi multe daruri, dacă au fost cuminţi.

Ne vor călăuzi în această lume minunată a sărbătorilor de iarnă Lavinia Badea - clasa a X-a D şi Lucian Almăşan - clasa a X-a A.

Cu această ocazie va fi lansat oficial site-ul liceului: www.callatis.ro.

Director, Consilier de imagine,

Prof. Livia Maria Costache Prof. Peghi Marcu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii