Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:05 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Activitate SNAC - “Sărbătorim copilăria prin cântec şi dans” 8 iunie 2015

ro

08 Jun, 2015 16:03 587 Marime text
      Marți, 9 iunie 2015, ora 9.00,  la Colegiul Național de Arte ”Regina Maria” se derulează activitatea: “Sărbătorim copilăria prin cântec şi dans”, în cadrul Strategiei Naționale pentru Acțiune Comunitară (SNAC). Coordonatorul activității este profesorul  psiholog Stroia Daniela. Profesorii colaboratori sunt: Leonte Alina, Popescu Alexandra, Şoimu Mariana, Vărăşteanu Carmen Mihaela, Barbu Simona, Bujin Cornelia, Pindic Doinița, Georgescu Felicia.  

     Grupul țintă îl reprezintă elevii de la elevi de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă “Delfinul” şi de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanta, fiind implicați aproximativ 200 de voluntari ai colegiului, de la clasele primare, la clasele liceale.

     Doamna profesor psiholog Daniela Stroia susține: ” la final de an şcolar ne propunem să ne întalnim cu voluntarii şi beneficiarii activităţilor SNAC şi să ne bucurăm împreună de rezultatele obţinute.” Activitatea cuprinde un moment muzical-artistic susținut de elevii Colegiului Naţional de Arte “Regina Maria” şi de cei ai Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanța. Elevii Colegiului vor interpreta la pian, la vioară, chitară si cu vocea piese din repertoriul clasic si modern, iar elevii de la CȘEI Albatros vor prezenta un program de dansuri tradiționale armânești, program cu care au obținut numeroase premii la nivel regional și național. Voluntari ai claselor primare și ai claselor a IX- a B și X-a A vor oferi mici cadouri copiilor de la centrele școlare amintite.
În  curtea interioară a colegiului elevii beneficiari și voluntarii vor fi invitați la un flash-mob și la o scurtă sesiune de distracție cu baloane de săpun.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii