Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste două tone şi jumătate de legume, transportate fără documente legale

ro

16 Feb, 2012 22:12 1002 Marime text

În data de 15.02.2012, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat două persoane care transportau 2.600 de kilograme de legume fără documente legale.

Poliţiştii de frontieră au desfăşurat acţiuni specifice în zona de competenţă, în urma cărora i-au identificat pe I.M. de 27 ani şi I.D. de 35 ani, domiciliaţi în oraşul Urziceni, care transportau cu o autoutilitară marca Mercedes, înmatriculată în judeţul Ialomiţa, cantitatea de 2.600 de kilograme de legume fără documente de provenienţă.

Cei în cauză au declarat că doreau să comercializeze cantitatea de legume la diverse persoane de pe raza judeţului Ialomiţa.

Întreaga cantitate de legume a fost ridicată în vederea confiscării şi predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, iar pe numele I.M., care a declarat faptul că marfa îi aparţine, a fost aplicată o amendă contravenţională în cuantum de 1.000 lei conform Legii 12/1990.

Acţiune de deszăpezire a poliţiştilor de frontieră

În data de 15.02.2012, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au fost solicitaţi să intervină pentru deszăpezirea a trei autoturisme blocate pe comunicaţia Văcăreni - Luncaviţa din judeţul Tulcea.

Poliţiştii de frontieră au fost solicitaţi în jurul orei 22.30, de către un reprezentant al Poliţiei Rurale Văcăreni, să se alăture acţiunilor de deszăpezire a trei autoturisme, fiecare cu câte o persoană în interior, rămase blocate pe drumul judeţean ce leagă localităţile Văcăreni şi Luncaviţa.

Garda de Coastă a trimis în zonă patru poliţişti de frontieră şi un autoturism de teren marca Iveco Massif, care au reuşit să scoată din nămeţi cele trei autoturisme, care ulterior au ajuns în siguranţă la destinaţie, în localitatea Văcăreni.

Persoană transportată la ambulanţă de poliţiştii de frontieră

În data de 16.02.2012, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au fost solicitaţi să transporte la ambulanţă o persoană care suferise un traumatism cranio-cerebral şi mai multe fracturi costale.

Poliţiştii de frontieră au fost solicitaţi în jurul orei 10.00, de către medicul comunei Chilia Veche, să transporte la ambulanţă un pacient în vârstă de 52 ani care suferise un traumatism cranio-cerebral şi mai multe fracturi costale.

Persoana în cauză a fost transportată, alături de o asistentă medicală, cu o autospecială din dotarea Gărzii de Coastă, deoarece drumul ce face legătura cu municipiul Tulcea este pe alocuri înzăpezit, până în zona bacului de la Tudor Vladimirescu, unde aştepta o ambulanţă.

Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii