Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii pe raza municipiului Constanţa

ro

09 Feb, 2012 23:27 910 Marime text

În data de 09.02.2012, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, politiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă - S.I.P.I. Constanţa, Direcţiei Regioanale Vamale Constanţa, Gărzii Financiare Constanţa, efectuează 16 percheziţii la diferite adrese de pe raza municipiului Constanţa.

Pentru efectuarea percheziţiilor au existat indicii că în locaţiile respective sunt depozitate ţigări, despre care există suspiciuni că sunt provenite din activităţi de contrabandă.

În urma acţiunii comune desfăşurate, până în prezent, a fost descoperită cantitatea de aproximativ 100.000 ţigarete, motorină şi alcool, precum şi sume de bani (100.000 euro şi 50.000 lei) a căror provenienţă urmează a fi stabilită.

În prezent, sub coordonarea procurorilor, poliţiştii de frontieră delegaţi de către aceştia desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii