Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Anei-Maria Enache, asistent medical coordonator la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENT)

ro

06 Feb, 2024 19:11 950 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Anei-Maria Enache, având funcția de asistent medical coordonator la Spital Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord.


Declarația a fost completată la data de 13.06.2023.

Conform declarației de avere, deține jumătate din trei terenuri intravilane situate în Constanța (suprafață de 140 mp, 120 mp și 122 mp). Unul este dobândit în anul 2002 prin contract de vânzare-cumpărare, iar celelalte două au fost achiziționate în anul 2018, tot prin contract de vânzare-cumpărare.

Aceasta mai are și o pătrime din alte trei terenuri intravilane situate tot în Constanța, toate trei dobândite prin moștenire. Enache mai are și șase case de locuit în Constanța, dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare, dar și prin moștenire.

Ana-Maria Enache deține două autoturisme, după cum urmează: un Volkswagen Polo (fabricat în 2003), o Skoda Octavia (fabricată în 2005).

Aceasta are un cont curent la Raiffesen Bank SA, în valoare de 577.04 lei și un depozit bancar la Raiffesen Bank SA, în valoare de 30.064.17 lei. Acesta mai are și un credit la Raiffesen Bank, în valoare de 137.162.22 lei, scadent în 2036.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 49.520 lei de la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord și 3.913 lei de la Sindicatul Sanitas Constanța.

În ceea ce privește declarația de interese, a menționat calitatea de acționar în cadrul Evergent Investments SA, SIF Banat-Crișana, SIF Transilvania, SIF Muntenia, SIF Oltenia, Socep SA.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Anei Maria Enache.



Despre Evergent Investments SA

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 06 februarie, societatea a fost înființată la data de 27 ianuarie 1993 . Firma are sediul pe Strada Pictor Aman, Nr. 94C, Bacău, Județ Bacău.

Evergent Investments SA are ca obiect de activitate alte intermedieri financiare n.c.a.

Administratori sunt Ceocea Costel, Ciorcila Horia, Doros Liviu-Claudiu, Iancu Catalin-Jianu-Dan, Radu Octavian-Claudiu.

Ciorcila Horia apare și în Winners Parcul Rozelor SRL, Banca Transilvania SA. Numele Doros Liviu-Claudiu apare și în Investica General SRL, Aerostar SA ,Visionalfa Investments SA, Eever Agribio SA.

Iancu Catalin-Jianu-Dan apare și în Terra Sol Advisory SRL, Hygeia Soil SRL.

Radu Octavian-Claudiu apare și în Sistec Business Holding SA, Glamour Caffe SRL, Rimobi Investments SA,TCE Capital Invest SA, Radu Resources SRL.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.





PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





Citește și: 


Averea și interesele lui Dan-Nicolae Neagoe, director medical la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii