Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Integra, extrem de apreciat (galerie foto)

ro

29 Apr, 2014 18:21 13098 Marime text
Despre restaurantul Integra este imposibil să nu fi auzit. Iar dacă ați aflat despre el, cu siguranță ați auzit doar lucruri bune. Spre exemplu, am aflat că a fost renovat acum doi ani și a fost redeschis în iunie 2012, iar de atunci este și mai elegant decât era înainte. Acest lucru este evident, întrucât spațiul destul de mare permite un design degajat și elegant, așa cum este cel pe care îl regăsim la restaurantul Integra.

Ca să fiu mai explicită, este situat în zona Tomis III, chiar vizavi de supermarketul Lidl din zonă. Cu mașina nu este greu de ajuns acolo, mai cu seamă că restaurantul are parcare păzită. Ca structură, are parter și etaj, iar pe fiecare nivel se află un bar. Într-adevăr, parterul este mai încărcat, cu decorațiuni precum acvariul cu pești foarte frumos colorați sau mini-casetele din podea pline cu pietricele și alte chestiuni decorative.

Ceea ce mi-a displăcut au fost grupurile sanitare. Întâi pentru că erau doar două, nu patru așa cum ar fi normal pentru un spațiu atât de mare, și apoi pentru că erau atât de mici încât nu vreau să știu cât se aglomerează când restaurantul este plin.
Servirea a fost în regulă, nu știu dacă pot spune că a fost de nota 10, dar de 8 a fost sigur. Mâncarea este bună, așa cum este lăudată și pe site-urile de socializare. Foarte recomandat este preparatul Polo Alexander, deși prețurile în acest restaurant sunt cam piperate. De exemplu, un meniu costă 21 de lei, cu preparate combinate în funcție de fiecare zi a săptămânii. Micul dejun ajunge la 22 de lei, pastele, salatele și pizza costă, în medie, 28-30 de lei, iar deserturile au prețuri până în 26 de lei.
De asemenea, în meniu găsim specialități turcești (cu prețuri până în 55 de lei), dar și fructe de mare (20-95 de lei), preparate la grătar din pui (19-55 de lei), berbec(30-50 de lei) și pește (36-47 de lei).

Prețurile pentru băuturi sunt aceleași ca peste tot: o cafea este 6 lei, un suc tot atât, iar o apă la 0,33 l costă 4 lei.
Cu toate că nu m-a dat pe spate, localul mi-a plăcut foarte mult, deși prețurile sunt destul de mari.
Conform Registrului Comerțului, restaurantul Integra funcționează pe societatea SC Rin Food & Bar SRL și este administrată de Gabriel Bajdechi și de Mariana Bajdechi, amândoi având calitatea de administratori ai firmei. De asemenea, Gabriel Bajdechi este implicat și în următoarele societăți: Garitta Comimpex SRL (radiată), Garitta Trading SRL (radiată) și Santino SRL.
Cei doi au fost asociați și în Santino Development SRL, care figurează ca fiind radiată.
Fiul celor doi, Alexandru Bajdechi, a fost președintele Consiliului Județean al Elevilor din Constanța. Elevul a fost implicat într-un scandal legat de neaprobarea cererii de motivare a absențelor, scandal în care a acuzat Liceul Teoretic „Traian” de abuz administrativ.
 
 
Informații utile
Adresa: strada Adamclisi nr. 1E;
Contact: 0241.691.973;
Locuri de parcare: Da;
Wi-fi: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii