Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Poziția McDonald’s, cu privire la închiderea restaurantului din zona Delfinariu

ro

03 Nov, 2020 17:16 4452 Marime text
  • Veste pentru amatorii de fast food din Constanța: se va închide restaurantul McDonald's din zona Delfinariu.
  • Restaurantul McDonald’s Delfinariu este închis timp de două săptămâni pentru renovare.
Restaurantul McDonald’s Delfinariu este închis timp de două săptămâni pentru renovare. La redeschidere, restaurantul va avea un interior nou și va integra noul sistem digital McDonald’s. Modernizarea restaurantului constă în remodelarea completă a bucătăriei și mai multe facilități de comandă, mai rapide și mai ușoare.

Iulia Boieriu de la Graffiti PR, agenția de PR pentru McDonald’s în România, a tranmis următoarele: Ca parte a strategiei noastre de a le oferi clienților cea mai bună experiență McDonald’s, continuăm să facem investiții semnificative pentru a aduce cea mai nouă tehnologie în restaurantele noastre. Restaurantul McDonald’s Delfinariu este închis timp de două săptămâni pentru renovare. La redeschidere, restaurantul va avea un interior nou și va integra noul sistem digital McDonald’s. Modernizarea restaurantului constă în remodelarea completă a bucătăriei și  mai multe facilități de comandă, mai rapide și mai ușoare.

Astfel, clienții vor putea plasa singuri comanda pe kiosk-uri, o vor putea personaliza în funcție de preferințe și vor putea alege să plătească în siguranță direct la kiosk, contactless. Mai mult, utilizatorii aplicației de mobil McDonald’s vor putea scana ofertele direct la aceste ecrane de comandă. Suntem încântați să le prezentăm clienților noștri restaurantul McDonald's Delfinariu cu noile funcționalități foarte curând.

În acest moment, peste 40 de restaurante McDonald’s din cele 86 din țară au noua tehnologie integrată.

Citește și: Veste pentru amatorii de fast food din Constanța Se va închide restaurantul McDonald's din zona Delfinariu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii