Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#RespectTeatru - „Incredibila memorie a teatrului constănţean“ (VIDEO)

ro

29 Nov, 2019 18:08 3157 Marime text

12 iunie 2018
 va rămâne în istoria cotidianului ZIUA de Constanţa, dar şi a urbei de la malul mării ca data în care o publicaţie regională a adunat laolaltă zeci de artişti şi nume sonore ale scenei constănţene, pentru a le nemuri cariera artistică, într-un eveniment sugestiv intitulat #RespectTeatru – „Incredibila memorie a teatrului constănţean”.

Cu această ocazie, au fost lansate în Biblioteca digitală o serie de titluri de referinţă ce reflectă activitatea artistică a Constanţei, constituindu-se astfel într-o veritabilă arhivă, de altfel absentă cu desăvârşire.

​Dar şi prilej de nemăsurată emoţie pentru zecile de personalităţi ale comunităţii teatrale constănţene care se întorceau „acasă”, pentru a primi din partea cotidianului ZIUA de Constanţa, a Consiliului Judeţean Constanţa şi a Primăriei Constanţa onorurile binemeritate.

Urmărește aici întregistrarea video a evenimentului dedicat teatrului constănțean!




Citește și:

#RespectTeatru. LIVE TEXT: Proiectul ZIUA de Constanţa. Incredibila memorie a teatrului constănţean. Ce personalităţi ale prezentului participă, alături de seniorii teatrului (live video)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari