Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#DobrogeaDigitală Mesajul transmis de ing. Petre Badea, președintele Aedificia Carpați, de Ziua Dobrogei

ro

17 Nov, 2020 00:00 2551 Marime text
 
Ing. Petre Badea, președinte Aedificia Carpați, antreprenorul lucrărilor de reabilitare și consolidare a Cazinoului din Constanța:
 
Proiectul de restaurare a Cazinoului din Constanța, pe care Aedificia Carpați l-a îmbrățișat cu drag, din dorința de a ajuta la renașterea unui edificiu de o asemenea însemnătate, nu este singurul pe care compania noastră a avut ocazia, de-a lungul timpului, să îl implementeze în Dobrogea.
 
Tocmai de aceea, suntem în măsură să afirmăm că, din punct de vedere arhitectural, istoric și nu numai, Dobrogea reprezintă una dintre provinciile țării în care istoria merge la pas cu  tehnologia.
 
Sigur, părerile sunt împărțite și întotdeauna este loc de mai bine, însă, cu determinarea și armonia care există între diversele etnii ce coexistă în bună înțelegere în aeralul dobrogean, orice este cu putință.
 
În acest sens, îndemnăm vizitatorul să își oprească pașii și în Dobrogea. Și aici sunt multe locuri de vizitat, începând chiar cu Cazinoul din Constanța și clădirile istorice ale orașului (din care multe au de suferit, în urma scurgerii nemiloase a timpului, dar și din cauza abandonului, dar care își păstrează încă farmecul de odinioară) și continuând cu frumoasele clădiri din Tulcea.
 
Mesajul nostru către dobrogeni, de Ziua Dobrogei, este promisiunea că ne vom îndeplini întocmai obligațiile pe care ni le-am asumat în privința Cazinoului și că acesta va renaște cu toată splendoarea pe care o impune un edificiu de talia sa.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari