Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea Digitală Rectorul, conf. univ. dr. Dan Iliescu, despre cele două evenimente

ro

27 Jan, 2021 00:00 6600 Marime text

Am profitat de prezența unui musafir de mare valoare astăzi, la Constanța, pentru a relua această inițiativă, cu două evenimente pe care le comasăm, respectiv lansarea zonei de vizualizare a Bibliotecii „Ioan Popișteanu”, în cadrul Universității „Ovidius” din Constanța.

Și în cea de-a doua parte, un moment de mare încărcătură emoțională, prin care universitatea îl omagiază pe cel care a fost profesorul Ioan Popișteanu. Ambele evenimente sunt în colaborare cu niște parteneri, dragi și care ne sunt aproape de ceva vreme, și pe care mă bucur că azi pot să îi anunț sau să îi înștiințez, asta chiar este o noutate, că în Consiliul de Administrație de astăzi am aprobat parteneriatul pe care am stabilit să îl semnăm împreună, cu data de astăzi. Deci din partea universității aveți acordul acestui parteneriat pe care evident ni-l dorim cât mai lung și cât mai mult posibil.
Nu îmi place să monopolizez discursul, am și spus că mă voi retrage, ca să puteți rămâne cu prezentările. L-am rugat pe Mihai să facă oficiile de moderator și să controleze oarecum desfășurarea evenimentului.
 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari