Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărire în trafic pentru prinderea unui șofer care a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Incredibil cine se afla la volanul autoturismului

ro

05 Aug, 2018 18:27 1414 Marime text
Cântărețul Dorian Popa a rămas fără pemis de conducere, după ce a refuzat să oprească la semnalele agentului de circulaţie, transmiet RomaniaTV.net. Poliţiștii au pronit pe urmele acestuia. 
 
Urmărirea a avut loc pe pe bulevardul Ştefan cel Mare, din Bucureşti, iar după ce Dorian Popa a fost tras în cele din urmă pe dreapta, agenţii de la Rutieră i-au suspendat vedetei permisul auto.
 
Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, a declarat duminică, la România TV, că Dorian Popa nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, motiv pentru care agenţii de la Poliţia Rutieră aflaţi în zonă i-au făcut semn să oprească, însă acesta i-a ignorat şi şi-a continuat drumul.
 
Totul s-a terminat după o scurtă urmărire, maşina artistului fiind blocată. Dorian Popa a fost amendat şi s-a ales cu permisul suspendat pe o perioadă de 90 de zile.
 
 Sursa: RomaniaTV.net.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii