Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Șofer al RATC agresat pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz

ro

22 Mar, 2019 21:10 1971 Marime text
Conducătorul autobuzului CT-10-EXD de pe linia 2-43 a fost lovit în această seară de un grup de tineri pe bulevardul 1 Mai colț cu strada Plopilor, informează Primăria Constanța. 
 
Bărbatul, care se afla în timpul serviciului, și-a pierdut cunoștința și a fost transportat de urgență la spital.
 
La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție care a deschis o anchetă pentru prinderea făptașilor.
 

”Facem un apel către toți cei care au informații ce pot ajuta la identificarea agresorilor să sune de îndată la numărul de telefon 0241/694.960” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizati, în jurul orei 17.30, cu privire la faptul ca un bărbat, in varsta de 51 de ani, șoferul unui autobuz transport persoane, a fost agresat în stația de autobuz Faleză sud (bd 1 Mai vechi). 

”Patrula de siguranță publică deplasată la fața locului a stabilit faptul că, în timp ce se afla in statie, un grup de tineri, cu vârste de aproximativ 15 ani, a decuplat butonul de urgență al ușii din spate al autobuzului, iar cand conducatorul auto s-a dus la aceștia, a fost lovit cu pumnul in zona feței. 
Persoana vatamata nu a fost transportată la spital.
 Bărbatul în cauză nu a depus plangere. 
Polițiștii Secției 5 efectueaza cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violente” - au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii