Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Constanța are mai multe pretendente la coperta paginii 1 de Facebook/Poliția Română din 1-8 martie (galerie foto)

ro

23 Feb, 2016 03:43 7974 Marime text
 
Pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne-Poliția Română a publicat, aseară, Episodul IV cu alte fotografii ale femeilor din sistem pe care noi, cititorii, suntem invitați să alegem, împreună, fotografia care va fi coperta paginii în perioada 1 - 8 martie a acestui an!

Una din propunerile făcute este Ionela Bălan, agent în cadrul IPJ Constanța. Ionela are deja peste o mie de like-uri al colegilor, și nu numai dar, și distribuiri și comentarii de apreciere și suținere.

În aceeași situație mai sunt Andreea Dragu, de la Biroul de Poliție Vama Veche, dar și Mihaela Ionescu de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență-ISU Constanța.
 

În conținutul îndemnului se mai arată că ”timp de o săptămână, veți avea ocazia să le vedeți și să le apreciați pe colegele noastre de la Politia Romana, Jandarmerie, Poliţia de Frontieră Română, IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Academia de Poliție A.I.Cuza sau de la alte structuri ale ministerului”.

Cea mai apreciată fotografie va fi coperta paginii Facebook a#MAI și va fi publicată pe coperta I a Revistei Pentru Patrie - ediția martie 2016.
Sunt așteptate și alte fotografii ale femeilor din sistem (în uniformă + nume, prenume și unitatea din care fac parte) prin mesaj privat. 
Albume conținând fotografiile primite vor fi publicate în fiecare zi, până pe data de 27 februarie, inclusiv.

UPDATE ora 19:30.

În această după amiază pe lista pretendentelor a mai fost introdusă Mihaela Pandelea de la Inspectoratul Județean de jandarmi Constanța

UPDATE3:

Aseară, pe pagina de Facebook/ministeruldeinterne a fost postat ultimul episod cu angajatele instituției propuse pentru coperta dedicată Zilei femeii.

În acest ultim episod se află și Hagi Daian, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea, al județului Constanța. 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii