Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flagrant marca DGA Un poliţist a refuzat 2.000 de lei mită

ro

12 Mar, 2015 12:43 2012 Marime text
Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul DGA Argeş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au prins în flagrant, ieri, pe numitul C.G,. după ce acesta a oferit agentului șef principal de poliție E.M.S. din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Argeş – Poliția orașului Costești – Investigații Criminale, suma de 2.000 lei, pentru ca acesta din urmă să nu-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu, în sensul de a crea o situație favorabilă într-un dosar penal și de a nu lua măsuri preventive față de o rudă de-a sa, cercetată pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și cămătărie.
 
Lucrătorii DGA Argeş au fost sesizaţi de conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Argeş  cu privire la faptul că în aceeaşi zi, numitul C.G. i-a propus numitului E.M.S.- agent șef principal de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Argeş, să-i remită o sumă de bani neprecizată pentru ca acesta să-i creeze fratelui său o situație favorabilă și să nu ia măsuri preventive față de acesta în dosarul penal mai sus menționat.
 
Imediat polițistul a formulat denunţ la DGA – SJA Argeş, acesta fiind înaintat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, iar în aceeași zi lucrătorii DGA – SJA Argeş sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au procedat la constatarea infracţiunii flagrante.
 
Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, urmare a probatoriului administrat, a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore față de suspectul C.G. pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită. Ofiţerii DGA au beneficiat de sprijinul SRI.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii